Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Βουδαπέστη

Χριστούγεννα στη Βουδαπέστη – Τα Πάντα για το Ταξίδι σας

17302

Μέση Θερμοκρασία Δεκεμβρίου: 1°C
Αεροπορικά Εισιτήρια: από 200€ με επιστροφή
Κράτηση Ξενοδοχείου: από 40€ / βράδυ

Η Βουδαπέστη είναι η πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και είναι η έβδομη μεγαλύτερη πόλη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σχηματίστηκε σε μια ενιαία πόλη που καταλαμβάνει και τις δύο όχθες του ποταμού Δούναβη, με τη συγχώνευση στις της Buda (Βούδα), Óbuda (Όμπουντα, παλαιά Βούδα) και Pest (Πέστη). Εδώ, η συνάντηση του παλιού με το καινούριο γοητεύει τους επισκέπτες σε κάθε γωνιά.

Το “Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης” δικαιώνει τον τίτλο του, ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων. Στην πανέμορφη κλειστή αγορά θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε το περίφημο ουγγαρέζικο σαλάμι καθώς και τα ονομαστά τους κρασιά, ενώ στο κυριότερο σημείο της χριστουγεννιάτικης Βουδαπέστης είναι η πλατεία Vörösmarty, όπου θα ζήσετε το μαγευτικές εμπειρίες και μοναδικές εκδηλώσεις. Μπορείτε να δείτε όλα τα δρώμενα για τα Χριστούγεννα εδώ.

Πως να πάτε: Η πρόσβαση στη Βουδαπέστη δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη, καθώς με τη Ryanair θα βρίσκεστε εκεί σε μόλις 2 ώρες και τιμή εισιτηρίου 83 ευρώ μετ’ επιστροφής.

Που να μείνετε: Το Prestige Hotel Budapest, 4 αστέρων, στεγάζεται σε ανακαινισμένο ιστορικό κτήριο στο κέντρο της πόλης και είναι ο ορισμός της πολυτέλεια Κομψά έπιπλα Cavalli, πλούσιο ευρωπαϊκό πρωινό και χλιδή σε όλο της το μεγαλείο σας περιμένουν εδώ με τιμή 125 ευρώ τη διανυκτέρευση Για μια οικονομική λύση, διατίθεται το Full Moon Design Hostel Budapest, το οποίο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη Βουδαπέστη και τιμή 33 ευρώ.


Booking.com


Περισσότερα Άρθρα στη Βουδαπέστη

Λουτρά, Σπα & Μασάζ στη Βουδαπέστη

Πως Θα Φτάσεις

Μετακινήσεις

Πτήσεις

Αεροπορικά

Send this to a friend