Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
Δουβλίνο

Χριστούγεννα στο Δουβλίνο

4967

Το Top Traveler σας ταξιδεύει στο χριστουγεννιάτικο Δουβλίνο, όπου είναι ένας από τους πλέον κατάλληλους χριστουγεννιάτικους προορισμούς, για εσάς που θέλετε την πιο γιορτινή ατμόσφαιρα στις χειμερινές σας αποδράσεις.

Δουβλίνο (Dublin), Ιρλανδία

Δουβλίνο (Dublin), Ιρλανδία, Ευρώπη
Δουβλίνο (Dublin), Ιρλανδία, Ευρώπη

Μέση Θερμοκρασία Δεκεμβρίου: 5.6°C
Αεροπορικά Εισιτήρια: από 465€ με επιστροφή
Κράτηση Ξενοδοχείου: από 85€ / βράδυ

Το Δουβλίνο, Dubh linn δηλαδή μαύρος βάλτος ή μαύρη λίμνη, είναι η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας με πληθυσμό 506.000 κατοίκους. Αποτελεί μεγάλο πολιτιστικό και πνευματικό κέντρο καθώς διαθέτει κορυφαία πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά κέντρα ενώ πολλά μουσεία της πόλης έχουν ελεύθερη είσοδο. Το Δουβλίνο εκτός από την υπέροχη αρχιτεκτονική σπιτιών και κτηρίων, είναι μια πόλη γεμάτη ζωή από θερμούς ανθρώπους, έτοιμοι να διασκεδάσουν όλοι μαζί. Μια πόλη με μια αξέχαστη αρμονία και ατμόσφαιρα.

Οι Ιρλανδοί αγαπούν τόσο πολύ τα Χριστούγεννα, που ένα ταξίδι εκεί την περίοδο αυτή θα σας εντυπωσιάσει. Δεν υπάρχει κάτι τις μέρες αυτές που να μην είναι στολισμένο. Εκτός από τα σπίτια και τα μαγαζιά, μπορεί να δείτε και στολισμένα αυτοκίνητα! Χριστουγεννιάτικες αγορές με ποικίλα προϊόντα, φαγητά και γλυκά σας περιμένουν ενώ καθ’ όλη τη χριστουγεννιάτικη περίοδο λαμβάνουν μέρος μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις. Κάθε χρόνο κάπου βρίσκεται και ο Άη Βασίλης να περιμένει μικρούς και μεγάλους για δώρα και φωτογραφίες!

Πως να πάτε: Υπάρχουν απευθείας πτήσεις από την Αθήνα στο Δουβλίνο αλλά και με ενδιάμεσες στάσεις. Το αεροδρόμιο από το κέντρο της πόλης απέχει 12 χλμ περίπου και υπάρχουν λεωφορεία που εξυπηρετούν τη διαδρομή αυτή, με πολύ συχνά δρομολόγια.

Που να μείνετε: Τα ξενοδοχεία 5 αστέρων προσφέρουν δίκλινα δωμάτια από 200 ευρώ περίπου όπως το Westin Dublin και το The Marker ενώ με αρκετά χαμηλότερες τιμές μπορείτε να διανυκτερεύσετε σε 4 αστέρων, με τιμές από 100 ευρώ. Τέτοια ξενοδοχεία είναι το Ashling Hotel, το The Morrison a DoubleTree by Hilton Hotel και το The Gresham. Οι τιμές σε 3 αστέρων ξενοδοχείο είναι παρόμοιες με αυτές των 4, με τη βραδιά να ξεκινάει από περίπου 85 ευρώ.


Booking.com


Περισσότερα Άρθρα στο Δουβλίνο

Μάθε τα Πάντα για ένα ταξίδι στο Δουβλίνο

Send this to a friend