Επίσημη Ονομασία: Basílica y Templo Expiatorio de la Sagrada Familia
Ελληνική Ονομασία: Λα Σαγράδα Φαμίλια
Αγγλική Ονομασία: Basilica and Expiatory Church of the Holy Family
Κατηγορία: Ναός
Διεύθυνση: Carrer de Mallorca, 401, 8013
Πόλη: Βαρκελώνη
Χώρα: Ισπανία
Ήπειρος: Ευρώπη
Ιστοσελίδα: http://www.sagradafamilia.org/
Τηλέφωνο: (+34) 932 08 04 14

Το TopTraveller προτείνει:

Η Εθνική πινακοθήκη Μοντέρνας τέχνης της Σκωτίας φιλοξενεί την πιο όμορφη συλλογή μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης. ‘Άνοιξε το 1960 και από τότε έχει αναπτυχθεί ώστε να περιλαμβάνει 5000 αντικείμενα από ζωγραφιές, γλυπτά, έντυπα και σχέδια του 1890 έως σύγχρονες εγκαταστάσεις βίντεο.

Στα σημαντικότερα εκθέματα περιλαμβάνονται δουλειές των Vuillard, Bonnard, Matisse, Picasso, Kirchner και Dix; μία υπέροχη συλλογή ζωγραφικής από σκοτσέζους καλλιτέχνες όπως οι Peploe, Fergusson, Gillies και Redpath, μεταπολεμική δουλειά των Bacon, Freud, Davie, Hockney, Balthus και Lege, και πολλές πρόσφατες δουλειές από καλλιτέχνες όπως οι Baselitz, Antony Gormley και Damian Hirst φιλοξενούνται επίσης εδώ. Το κτήριο σχεδιάστηκε από τον William Burnτο το 1820 ως σχολείο, αλλά προσαρμόστηκε με μεγάλη επιτυχία. Η γύρω έκταση της περιοχής παρέχει ένα υπέροχο μέρος για γλυπτά από τους Henry Moore και Barbara Hepworth.

Ιδανικό για τους λάτρεις της μοντέρνας τέχνης. Μόλις τελειώσετε την περιπλάνηση σας στις εκθέσεις της Πινακοθήκης Σύγχρονης Τέχνης του Εδιμβούργου, μπορείτε να επισκεφθείτε τον περιβάλλοντα χώρο ενός από τα πιο υποτιμημένα αξιοθέατα του Εδιμβούργου. Το όμορφο νεοκλασικό κτίριο δεσπόζει στη μέση ενός θαυμάσια δομημένου κήπου, που έχει δημιουργηθεί ώστε να θυμίζει κύματα, σύννεφα και γεωλογικούς σχηματισμούς.


Το TopTraveller προτείνει:

Booking.com

Σύγκρινε Τιμές για Αεροπορικά στη Βαρκελώνη

Όλες οι Πτήσεις για Βαρκελώνη

Οικονομικά Καταλύματα στη Βαρκελώνη

Booking.com

Όλα τα Ξενοδοχεία στη Βαρκελώνη