Επίσημη Ονομασία: 江戸東京博物館
Ελληνική Ονομασία: Μουσείο Έντο του Τόκιο
Αγγλική Ονομασία: Edo-Tokyo Museum
Κατηγορία: Μουσείο
Διεύθυνση: 1 Chome-4-1 Yokoami, 130-0015
Πόλη: Τόκιο
Περιφέρεια: Κάντο
Χώρα: Ιαπωνία
Ήπειρος: Ασία
Ιστοσελίδα: http://www.edo-tokyo-museum.or.jp/
Τηλέφωνο: (+81) 3 3626 9974

Το TopTraveller προτείνει:

Το Edo-Tokyo Museum είναι το αρχαιότερο μουσείο της Ιαπωνίας αφιερωμένο στην ιστορία της πρωτεύουσας της Ιαπωνίας, το Τόκιο. Το μουσείο Edo-Tokyo βρίσκεται ακριβώς ανατολικά του Ryogoku Kokugikan στην περιοχή Ryogoku του Τόκιο, κοντά στον ποταμό Sumida και είναι άμεσα αναγνωρίσιμο από τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του.

Απαιτεί τουλάχιστον δύο ώρες για να το δείτε σωστά. Το Edo-Tokyo Museum είναι ένας ιστορικός και πολιτιστικός πόρος με φανταστικές παρουσιάσεις, διαδραστικότητα και φιλικότητα προς το επισκέπτη. Σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής στο παλιό Τόκιο εμφανίζεται στο μουσείο με έναν συναρπαστικό και αξέχαστο τρόπο.

Η μόνιμη έκθεση του μουσείου απεικονίζει ζωηρά το παρελθόν του Τόκιο (γνωστό ως Εdo μέχρι το 1869) μέσω των εκθεμάτων του και καλύπτει πολλά χαρακτηριστικά της πρωτεύουσας από την περίοδο του Edo μέχρι τις τελευταίες δεκαετίες.

Με διαδραστικό τρόπο, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να μάθουν διάφορες πτυχές του προηγούμενου Τόκυο, όπως ο τρόπος ζωής των ανθρώπων, η αρχιτεκτονική Edo Period, η πολιτιστική κληρονομιά, το πολιτικό κλίμα, η εμπορική κατάσταση και πολλά άλλα. Μέσω πολυάριθμων μοντέλων πόλεων, ειδωλίων και μορφών ζωής, το μουσείο το καθιστάτε ενδιαφέρον για να μάθουμε πώς κατασκευάστηκαν οι πόλεις στο παρελθόν.

Το μουσείο προσφέρει επίσης πολλές καλές ευκαιρίες λήψης εικόνων, για παράδειγμα με οχήματα και αντικείμενα που είχαν χρησιμοποιηθεί στην τότε εποχή. Οι οδηγοί υπάρχουν και στα αγγλικά και είναι διαθέσιμοι από τις 10:00 έως τις 15:00.

Εκτός από τη μόνιμη έκθεση, διοργανώνονται ειδικές εκθέσεις σε ποικίλα θέματα του Τόκιο. Επιπλέον, το μουσείο διαθέτει ένα αδελφικό μουσείο στα δυτικά προάστια του Τόκιο, το μουσείο υπαίθρου του Edo-Tokyo, το οποίο διατηρεί και εκθέτει πολλά ιστορικά κτίρια.

  • Οι ειδικές εκθέσεις χρεώνονται χωριστά από τη μόνιμη έκθεση, αλλά διατίθεται ένα εισιτήριο συνδυασμού με σημαντικά μειωμένο το τέλος εισόδου.
  • Πρόσβαση: Το μουσείο Edo Tokyo απέχει λιγότερο από πέντε λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Ryogoku.
  • Ώρες & αμοιβές: Ωρες: 9:30 έως 17:30 (μέχρι τις 19:30 τα Σάββατα), η υποδοχή λήγει 30 λεπτά πριν το κλείσιμο
  • Είσοδος: Ενήλικες- 600 γιεν, παιδιά – 300 γιεν, για την μόνιμη έκθεση.

Το TopTraveller προτείνει:

Booking.com

Σύγκρινε Τιμές για Αεροπορικά στο Τόκιο

Όλες οι Πτήσεις για Τόκιο

Οικονομικά Καταλύματα στο Τόκιο

Booking.com

Όλα τα Ξενοδοχεία στο Τόκιο