Επίσημη Ονομασία: Powerscourt Estate
Ελληνική Ονομασία: Kτήμα Παουερσκόρτ
Κατηγορία: Κάστρο
Διεύθυνση: Powerscourt Demesne,
Πόλη: Δουβλίνο
Χώρα: Ιρλανδία
Ήπειρος: Ευρώπη
Ιστοσελίδα: http://powerscourt.com/
Τηλέφωνο: (+353) 1 204 6000

Το TopTraveller προτείνει:

Το Powerscourt Estate, που βρίσκεται στο Enniskerry, County Wicklow της Ιρλανδίας, είναι ένα μεγάλο αγροτικό οίκημα, το οποίο είναι γνωστό για την οικία του και τους διαμορφωμένους κήπους, που σήμερα καταλαμβάνουν 19 στρέμματα. Το σπίτι, αρχικά ένα κάστρο του 13ου αιώνα, μεταβλήθηκε εκτενώς κατά τη διάρκεια του 18ου αιώνα από τον Γερμανό αρχιτέκτονα Richard Cassels. Αρχικά, η έδρα της οικογένειας Viscounts Powerscourt, το ακίνητο ανήκει στην οικογένεια Slazenger, ιδρυτές και πρώην ιδιοκτήτες της επιχείρησης αθλητικών ειδών Slazenger, από το 1961. Είναι ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο και περιλαμβάνει το Powerscourt Golf Club, ένα εστιατόριο Avoca Handweavers , και το Autograph Collection Hotel.

Το Powerscourt Gardens, στην κομητεία Wicklow, έναν από τους ομορφότερους κήπους της Ιρλανδίας. Οι Powerscourt Gardens ψηφίστηκαν πρόσφατα με τον αριθμό 3 στους Top Ten Gardens του World Geographic από τους National Geographic. Οι κήποι εκτείνεται σε 47 στρέμματα και προσφέρουν στους επισκέπτες ένα πανέμορφο μείγμα τυπικών κήπων, σαρωτικές βεράντες, αγάλματα και διακοσμητικές λίμνες, μυστικές κοιλότητες και περιπλάνηση. Οι κήποι Powerscourt περιλαμβάνουν τους κήπους Walled, τον ιταλικό κήπο, τη λίμνη των δελφινιών, τους ιαπωνικούς κήπους, το νεκροταφείο των κατοικίδιων ζώων και τον πύργο Pepperpot, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών και αξιοθέατα.

Το Powerscourt House είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό σκηνικό για ένα θεαματικό γκαλά ή μία εταιρική εκδήλωση. Ακόμα και για μια ειδική περίσταση για την οικογένεια και τους φίλους σας. Ιδανικό ακόμα και για πολύ ιδιαίτερους και υπερπολυτελείας γάμους.

Αφήστε μια- δυο ώρες για να περιπλανηθείτε στους κήπους και να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες. Φροντίστε να παραλάβετε ένα ηχογραφημένο οδηγό για να χαλαρώσετε μαζί σας. Θα σας μείνει αξέχαστη η εμπειρία.


Το TopTraveller προτείνει:

Booking.com

Σύγκρινε Τιμές για Αεροπορικά στο Δουβλίνο

Όλες οι Πτήσεις για Δουβλίνο

Οικονομικά Καταλύματα στο Δουβλίνο

Booking.com

Όλα τα Ξενοδοχεία στο Δουβλίνο