Επίσημη Ονομασία: Real Academia de Bellas Artes de San Fernando
Ελληνική Ονομασία: Βασιλική Ακαδημία Καλών Τεχνών του Σαν Φερνάντο
Αγγλική Ονομασία: Royal Academy of Fine Arts of San Fernando
Κατηγορία: Μουσείο, Πινακοθήκη
Διεύθυνση: Calle de Alcalá, 13, 28014
Πόλη: Μαδρίτη
Χώρα: Ισπανία
Ήπειρος: Ευρώπη
Ιστοσελίδα: http://www.realacademiabellasartessanfernando.com/es
Τηλέφωνο: (+34) 915 24 08 64

Το Real Academia de Bellas Artes de San Fernando (Βασιλική Ακαδημία Καλών Τεχνών του Σαν Φερνάντο), ιδρύθηκε με βασιλικό διάταγμα το 1744 και λειτουργεί ως μουσείο, γκαλερί και ως έδρα της Ακαδημίας Τεχνών της Μαδρίτης.

Στεγάζει μια συλλογή έργων ζωγραφικής από τον 15ο έως τον 20ό αιώνα.Ο Francisco Goya ήταν κάποτε ένας από τους διευθυντές της ακαδημίας και οι απόφοιτοι του περιλαμβάνουν τους Felip Pedrell, Pablo Picasso, Σαλβαδόρ Ντάλι, Αντόνιο Λόπεζ Γκαρσία και άλλοι.

Tip: Το Μουσείο Χαλκογραφίας στεγάζεται στο ίδιο κτήριο! Εκεί θα βρείτε τα πιο σημαντικά αριστουργήματα αυτής της τέχνης στην Ισπανία. Υπάρχει ακόμη μια ευκαιρία να αγοράσετε περιορισμένες σειρές έργων.

Θα χρειαστείτε σίγουρα 3-4 μέρες στα αξιοθέατα που προτείνουμε για να θαυμάσετε τον πολιτισμό της Ισπανίας, μιας και οι προορισμοί που προτείνουμε είναι σε σχετικά κοντινές αποστάσεις και θα σας δώσει μια καλή ιδέα της Μαδρίτης με μερικούς γαλήνιους περιπάτους, εξωτικές γεύσεις και ιστορικά αξιοθέατα και hot – spots τέχνης και πολιτισμού.


Booking.com

Σύγκρινε Τιμές για Αεροπορικά στη Μαδρίτη

Όλες οι Πτήσεις για Μαδρίτη

Οικονομικά Καταλύματα στη Μαδρίτη

Booking.com

Όλα τα Ξενοδοχεία στη Μαδρίτη