Επίσημη Ονομασία: 東映太秦映画村
Ελληνική Ονομασία: Kyoto Studio Park
Αγγλική Ονομασία: Toei Kyoto Studio Park
Κατηγορία: Θεματικό Πάρκο
Διεύθυνση: 10 Uzumasa Higashihachiokachō, 616-8161
Πόλη: Κιότο
Περιφέρεια: Κανσάι
Χώρα: Ιαπωνία
Ήπειρος: Ασία
Ιστοσελίδα: http://www.toei-eigamura.com/
Τηλέφωνο: (+81) 75 864 7716

Το Toei Uzumasa Eigamura (επίσης γνωστό ως Kyoto Studio Park ή Movie Land) είναι ένα σκηνικό ταινιών και θεματικό πάρκο. Ουσιαστικά μια μικρή πόλη από την εποχή Edo. Το πάρκο διαθέτει μια συλλογή από διάφορα παραδοσιακά κτίρια τα οποία χρησιμοποιούνται περιστασιακά ως σκηνικό για τη μαγνητοσκόπηση ιστορικών ταινιών και τηλεοπτικών δραμάτων.

Το πάρκο περιλαμβάνει ολόκληρους δρόμους που απεικονίζουν σκηνές της πόλης, όπως ένα αντίγραφο της παλιάς γέφυρας Nihonbashi, ένα παραδοσιακό δικαστήριο, ένα αστυνομικό κουτί της περιόδου της Μεϊτζί και μέρος της πρώην περιοχής κόκκινου φωτός Yoshiwara.

Οι επισκέπτες του πάρκου ντύνονται με ιστορικά κουστούμια το οποίο προσθέτει στην ατμόσφαιρα του πάρκου. Περιστασιακά πραγματοποιούνται αληθινά γυρίσματα και οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να τα παρακολουθήσουν.

Το Eigamura διαθέτει επίσης πολλά άλλα αξιοθέατα και διασκέδαση για τους επισκέπτες, όπως παραστάσεις ninja, λαβύρινθο ninja, 3D θέατρο 360 μοιρών, κινηματογραφικές διαδηλώσεις και ένα στοιχειωμένο σπίτι που θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο τρομακτικά στην Ιαπωνία. Ορισμένα από αυτά απαιτούν πρόσθετα τέλη εισόδου. Υπάρχουν επίσης εκθέσεις για δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, βιντεοπαιχνίδια, παιχνίδια, εστιατόρια και καταστήματα αναμνηστικών.

Είναι επίσης δυνατό να ντύνονται με αμφιέσεις της περιόδου και να φωτογραφίζονται σε περισσότερες από 30 διαφορετικές ενδυμασίες συμπεριλαμβανομένων των samurai, geisha και ninja (8.500 έως 16.000 γιεν). Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να νοικιάσουν κοστούμια εποχής για να φορέσουν καθώς απολαμβάνουν το πάρκο.

Ωρες λειτουργίας

  • 9:00-17:00 (Μάρτιος έως Νοέμβριος)
  • 9:30-16:30 (Δεκέμβριος-Φεβρουάριος)

Μεγαλύτερες ώρες κατά τη διάρκεια ορισμένων περιόδων διακοπών.

Η είσοδος τελειώνει μία ώρα πριν από το χρόνο κλεισίματος.

Σπάνια κλειστό λόγο συντήρησης

Είσοδος

  • 2,200 γιεν (ορισμένα αξιοθέατα απαιτούν πρόσθετα τέλη εισόδου)

Booking.com


Σύγκρινε Τιμές για Αεροπορικά στο Κιότο

Όλες οι Πτήσεις για Κιότο

Οικονομικά Καταλύματα στο Κιότο

Booking.com

Όλα τα Ξενοδοχεία στο Κιότο