Επίσημη Ονομασία: 東京ディズニーシー
Ελληνική Ονομασία: Θαλάσσιος Κόσμος Ντίσνεϋ Τόκιο
Αγγλική Ονομασία: Tokyo DisneySea
Κατηγορία: Ενυδρείο
Διεύθυνση: 1-13 Maihama, Urayasu, 279-0031
Πόλη: Τόκιο
Περιφέρεια: Κάντο
Χώρα: Ιαπωνία
Ήπειρος: Ασία
Ιστοσελίδα: http://www.tokyodisneyresort.jp/top.html
Τηλέφωνο: (+81) 570 008 632

Το TopTraveller προτείνει:

Το Tokyo DisneySea είναι ένα θεματικό πάρκο φαντασίας στο Tokyo Disney Resort που είναι μοναδικό στην Ιαπωνία. Εμπνευσμένο από τους μύθους και τους θρύλους της θάλασσας, το Tokyo DisneySea αποτελείται από επτά θεματικούς λιμένες: Mediterranean Harbor, Mysterious Island, Mermaid Lagoon, Arabian Coast, Lost River Delta, Port Discovery και American Waterfront.

Ενώ είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, το Tokyo DisneySea έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσελκύει ένα πιο αναπτυγμένο κοινό. Το πάρκο ασχολείται με το έντονο ενδιαφέρον των ιαπωνικών επισκεπτών για καλό φαγητό, παρέχοντας μια ευρεία επιλογή από επιτραπέζια εστιατόρια και από αλκοολούχα ποτά που δεν είναι διαθέσιμα στο γειτονικό πάρκο.

Θεματικές Εκτάσεις

Mediterranean Harbor

Το Mediterranean Harbor στην είσοδο του πάρκου είναι διακοσμημένο από μια ιταλική πόλη λιμάνι. Η προκυμαία του διαθέτει κανάλια και γόνδολες σε στυλ Βενετίας, ενώ τα κτίριά του αποτελούν το Tokyo DisneySea Hotel MiraCosta. Στο λιμάνι πραγματοποιούνται καθημερινά μεγάλες εκδηλώσεις με βάρκες και βρύσες.

Mysterious Island

Το Mysterious Island βρίσκεται μέσα στο ηφαίστειο στην καρδιά του πάρκου και είναι μια σελίδα από τα επιστημονικά φανταστικά γραπτά του Jules Verne. Εδώ μπορείτε να εξερευνήσετε τα βάθη του ωκεανού σε ένα από τα υποβρύχια του καπετάνιου Nemo ή το ταξίδι στο κέντρο της γης σε ένα από τα οχήματα της επιστήμης.

Mermaid Lagoon

Το Mermaid Lagoon επιτρέπει στους κατοίκους της περιοχής να εισέλθουν στον υποθαλάσσιο κόσμο της Ariel. Αυτή η ιδιαίτερη περιοχή του πάρκου προσφέρει βόλτες στις εκθέσεις της και είναι ιδανική προς τα παιδιά.

Arabian Coast

Το Arabian Coast αναδημιουργεί τον κόσμο του Aladdin και 1001 Arabian Nights. Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε μια μαγική παράσταση που φιλοξενείται από το Genie ή να ταξιδέψετε με τον Sinbad καθώς βάζει πλέγμα για ανακάλυψη.

Lost River Delta

Το Lost River Delta χτίστηκε ανάμεσα στα ερείπια της αρχαίας πυραμίδας του ναού στην κεντρική αμερικανική ζούγκλα. Η διαδρομή περιπέτειας Indiana Jones διερευνά τα ερείπια του ναού, ενώ το Raging Spirits Roller Coaster βουίζει κατά μήκος της επόμενης πόρτας. Το λιμάνι χρησιμεύει επίσης ως στάση για τις ατμομηχανές Tokyo DisneySea Transit που ταξιδεύουν μεταξύ των διαφόρων τμημάτων του πάρκου.

Port Discovery

Το Port Discovery είναι η μαρίνα του μέλλοντος, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν το StormRider, ένα είδος εικονικού rollercoaster, ή να δοκιμάσουν μερικά από τα πειραματικά, αυτοκατευθυνόμενα σκάφη που ταξιδεύουν ανάμεσα στα βράχια, τις βρύσες και τα υδρομασάζ της Aquatopia.

American Waterfront

Η American Waterfront είναι διακοσμημένη μετά τις πόλεις του 20ου αιώνα που βρέθηκαν γύρω από τη Νέα Υόρκη, τη Νέα Αγγλία και το Cape Cod. Η περιοχή διαθέτει ανυψωμένο τρένο, εστιατόρια και καταστήματα σε αμερικάνικο στυλ, playhouse και ατμόπλοιο S.S. Columbia που στεγάζει εστιατόριο και σαλόνι. Είναι επίσης το σπίτι στο γύρο του πύργου της τρομοκρατίας.

Πρόσβαση

Από το σταθμό Maihama, πάρτε το Disney Resort Monorail στο Τόκιο Disney Sea Station (10 λεπτά, 260 γιεν). Εναλλακτικά, μπορείτε να περπατήσετε στο πάρκο από το σταθμό Maihama σε περίπου 20 λεπτά.

Ώρες & αμοιβές

  • Διαφορετικές ώρες. Συνήθως από τις 8:00 έως τις 22:00. Η υποδοχή λήγει μία ώρα πριν το κλείσιμο.
  • Δεν υπάρχουν ημέρες κλεισίματος
  • Είσοδος: 7.400 γιεν (ανατρέξτε στη σελίδα εισιτηρίων για περισσότερες λεπτομέρειες)

Το TopTraveller προτείνει:

Booking.com

Σύγκρινε Τιμές για Αεροπορικά στο Τόκιο

Όλες οι Πτήσεις για Τόκιο

Οικονομικά Καταλύματα στο Τόκιο

Booking.com

Όλα τα Ξενοδοχεία στο Τόκιο